Vem är vi?

Mer än en ryggklinik! Vi erbjuder undersökning och behandling av alla typer av funktionsstörningar i rörelseapparaten. Vi följer dig hela vägen från start till mål när du söker snabb smärtlindring eller vill uppnå bättre funktion och därmed bättre hälsa och livskvalitet. Per har även påbyggnadsutbildning inom sport och idrottsskador.

Kort sagt, besök oss för snabb smärtlindring, förbättrad långsiktig funktion och livskvalitet eller för att uppnå optimalt resultat inom din idrott.

Varmt välkommen!

 

 

Per Lidefelt

Per, Leg Kiropraktor. Internationally Certified Chiropractic Sports Physician. PgDip Sports Chiropractic.

Per Lidefelt tog examen från Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth 1996 efter ett års studier vid Odense Universitet i Danmark samt fyra år i England. Efter ett år AT inom svensk hälso och sjukvård, för att få legitimation,öppnade han Trelleborgs Kiropraktorklinik i oktober 1997. 2008 blev han klar med vidareutbildning inom sport och idrottsskador via FICS, Federation Internationale de Chiropractique du Sport. Tack vare den utbildningen blev han uttagen att arbeta som officiell kiropraktor vid World Games i Kaoshiung, Taiwan 2009. 2012 blev Per klar med en Postgraduate Diploma in Sports Chiropractic vid Murdoch University, Perth, Australien.

Per har varit ordförande I IKS, Idrotts Kiropraktik Sverige och har arbetat på flera stora nationella samt internationella idrottsmästerskap. Sedan 2020 har han varit kiropraktor för det svenska landslaget i truppgymnastik.

Lena Hagelqvist

Reception / Ekonomi

Lena Hagelqvist är gift med Per, Lena har studerat juridik i Lund. I samband med uppstarten av kliniken blev Lena mer och mer involverad i driften och är nu den som sköter den delen av verksamheten.